П`ятниця, 29.03.2024, 01:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти виконавчого комітету Чутівської селищної ради

Категорії розділу
Останні [138]
Інформація про останні події апарату відділу освіти
Службова інформація [16]
Архів [75]
ЗНО [0]
Новини про Зовнішнє Незалежне Оцінювання якості освіти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


08:43
Привітання з нагоди Дня працівників освіти!
Привітання Відділу освіти Чутівської райдержадміністрації з Днем працівників освіти

 


Уже традиційним в першу неділю жовтня ми відзначаємо свято тих, кому особливо вдячні за мудрість і доброту душевну теплоту і щедрість. Саме ви -вчителі, педагоги, вихователі, наставники- терпляче і вміло відкриваєте юним світ знань, вчите жити за принципом добра і совісті, допомагаєте знайти своє місце в житті У цьому ваш поклик і благородний обов'язок.

Шановні освітяни! Вітаємо вас з Днем працівників освіти. Нехай любов вдячних учнів зігріває ваші серця і додає оптимізму. Будьте здорові і щасливі!

М. Павленко, начальник відділу освіти РДА

М.Руденко,голова райкому профспілки працівників освіти



Вітання Президента України Віктора Януковича з нагоди Дня працівників освіти

Дорогі освітяни!

Прийміть мої сердечні вітання з прекрасним святом - Днем працівників освіти.

Своєю щоденною копіткою працею ви долучаєте мільйони наших співвітчизників до процесу пізнання світу, виховуєте високоосвічених, моральних і патріотичних громадян, творите перспективу для їх професійного становлення та кар'єрного зростання, а отже, закладаєте підвалини успішного майбуття України.

Щира вам за це подяка!

На моє глибоке переконання, держава має зробити все можливе для належного забезпечення роботи педагогів, підвищення їх соціального статусу та поліпшення рівня життя.

Упевнений, що освітяни й надалі з честю будуть виконувати свою високу місію, збагачуючи інтелектуальний і духовний потенціал нашого народу.

Бажаю усім міцного здоров'я, щастя, натхнення та нових звершень.

Віктор ЯНУКОВИЧ


Привітання Прем'єр-міністра України Миколи Азарова з нагоди Дня працівників освіти
                                                                   Шановні друзі!

У першу неділю жовтня ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке об’єднує усіх: дітей, батьків, вихователів, вчителів, майстрів, викладачів.

Вчитель – це високе покликання ділитися не тільки знаннями, але й часткою серця і душі. Саме педагог своєю повсякденною невтомною працею формує людину та суспільство завтрашнього дня, дає надію людству на сталий поступ.

Тому серед пріоритетів Уряду – утвердження у суспільстві статусу вчителя як гаранта зміцнення інтелектуального і духовного потенціалу нації, як людини, яка виконує державницьку місію. Забезпечення рівного доступу всіх верств населення до здобуття якісної освіти європейського та світового рівня – наше головне гуманітарне завдання.

Кожна особистість, яких би життєвих висот не досягла, носить в душі пам’ять про своїх наставників. Освітяни – це сила, що плекає націю, робить з населення громадян держави.

У цей день бажаю всім Вам міцного здоров'я, невичерпної наснаги, великих творчих успіхів, любові та оптимізму.

Вірю разом з Вами у щасливу долю України.

 

Прем’єр-міністр України                                                                                                                   Микола АЗАРОВ


Привітання Міністра освіти і науки, молоді та спорту України з Днем працівників освіти

                                                    Шановні освітяни, дорогі колеги!

Щиро вітаю Вас - інтелектуальну еліту України - з професійним святом - Днем працівників освіти!

Переконаний, що саме Вчитель формує відповідального громадянина нашої держави.

Надзвичайно приємно, що розвиток освітньої сфери є пріоритетним для Президента України, Парламенту та Уряду. Адже швидкі соціально-економічні та політичні зміни, що відбуваються в світі та Україні, викликають потребу у реформуванні освітньої системи відповідно до нових запитів та суспільних вимог.

Інтеграція системи освіти України до європейського освітнього простору зумовлює необхідність розв'язання низки проблем щодо підвищення якості освіти і підготовки працівників цієї сфери. Сьогодні реформи, започатковані у вітчизняній освіті, відповідають найкращим моделям світового досвіду. Саме зміст освіти визначає її модернізацію. А вона неможлива без нових стандартів.

Упевнений, що наша система освіти нині має потенціал, щоб стати однією з найкращих у Європі та світі в цілому. І для цього важливо якісно розвивати абсолютно усі її ланки - від дошкільної, середньої і позашкільної до вищої і післядипломної освіти. У цій системі вчитель є незамінною складовою та головним наставником.

Зараз держава усіляко підтримує і підвищує престижність педагогічної праці. Як приклад, заснована Указом Президента України Віктором Януковичем Державна премія України в галузі освіти вперше за часи незалежності присвоюється за видатні досягнення педагогічних працівників.

Професія педагога, що зі старогрецької означає «провідник дитини», є надзвичайно складною та життєдайною. Адже, навчаючи дітей, передаючи їм свої знання, вчитель отримує від «посланців з майбутнього» велику вдячність, повагу та життєві сили. Для вчителя головне, щоб його учень сповна використав отримані знання та самореалізувався у житті.

Український педагог Василь Олександрович Сухомлинський, життєвим кредом якого був вислів «Серце віддаю дітям»,  про вчителя сказав так: «Учительська професія — це людинознавство, постійне, невпинне проникнення у складний духовний світ людини. Чудова риса — постійно відкривати у людині нове, дивуватися новому, бачити людину в процесі її становлення — один з тих коренів, який живить покликання до педагогічної праці».

Тож дозвольте побажати вам нових звершень і досягнень на шляху побудови конкурентоспроможної освітньої системи в Україні, гідної кращих світових стандартів. Бажаю вам миру, наснаги в роботі, успіхів і творчих перемог, вдячних учнів, любові й терпіння. Зичу вам міцного здоров'я, оптимізму та здійснення найзаповітніших мрій!

З повагою,

Міністр освіти і науки, молоді та спорту України                                                                     Дмитро Табачник

Матеріал взято з: http://www.guon.kiev.uahttp://www.kmu.gov.uahttp://www.president.gov.ua

   


Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Архів | Переглядів: 2210 | Додав: admin | Теги: День працівника освіти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Державні закупівлі
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024