Вівторок, 23.04.2024, 09:02
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти виконавчого комітету Чутівської селищної ради

Категорії розділу
Останні [138]
Інформація про останні події апарату відділу освіти
Службова інформація [16]
Архів [75]
ЗНО [0]
Новини про Зовнішнє Незалежне Оцінювання якості освіти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


17:32
Нарада директорів шкіл

6 листопада 2013 року відбулася нарада керівників шкіл  району. Було розглянуто питання: «Про роботу закладів освіти по профілактиці злочинів та правопорушень серед неповнолітніх». З повідомленнями виступили   Артеменко Р.І., методист райметодкабінету, Шульга Р.А., оперупов-новаженим КМСД  Чутівського РВ УМВС України. Директори шкіл зобов’язалися розмістити на сайтах шкіл телефон довіри, на який учні можуть телефонувати і отримувати консутації з питань захисту їх прав  від райвідділу внутрішніх справ.         

         Детально висвітлено питання  проведення моніторингу якості загальної середньої освіти у Чутівському районі. Курінна К.М., завідуюча райметод- кабінетом, та Турченко Н.О, методист райметодкабінету, районний координатор моніторингового дослідження, ще раз опрацювали з керівниками закладів порядок проведення  моніторингу. Керівники шкіл отримали пакет документів щодо його проведення.

          Про правовиховну роботу з населенням, виконання районної програми правової освіти населення району на 2011- 2015 роки, роботу районної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення говорила на нараді   начальник Чутівського районного управління юстиції Л. Молодча. Вирішено провести в рамках місячника та тижня правовиховної роботи з учнями виїзні засідання МКМР у навчальні заклади для проведення з учнями, педагогічними працівниками та батьками лекцій і бесід з метою вивчення з ними норм законодавства України. 

         Про результати участі у обласному семінарі практикумі завідуючих районними методичними кабінетами «Науково-методичний супровід фахової компетентності і професійної майстерності педагогічних та управлінських кадрів - запорука якості навчально-виховного процесу»  повідомила Курінна К.М., завідуюча райметодкабінетом.

          Питання економії енергоносіїв, бережного ставлення до шкільного майна, автобусів, дотримання порядку у транспорті розмову з керівниками шкіл вів Начальник господарської групи відділу освіти, молоді та спорту  Зінченко М.О.

         Начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації М.Павленко познайомила присутніх з результатами перевірки  шкіл району Державною інспекцією навчальних закладів, підвела підсумки наради.

 

         За результатами наради прийнято протокольні доручення. 


                                                     

                                                     
Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Категорія: Останні | Переглядів: 619 | Додав: Освітянин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Державні закупівлі
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024