Четвер, 25.04.2024, 17:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти виконавчого комітету Чутівської селищної ради

Категорії розділу
Останні [138]
Інформація про останні події апарату відділу освіти
Службова інформація [16]
Архів [75]
ЗНО [0]
Новини про Зовнішнє Незалежне Оцінювання якості освіти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


09:27
«Повір у себе"

4 квітня 2013 року в Полтавському обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді стартував обласний фестиваль дитячої творчості «Повір у себе» серед дітей з особливими потребами.

Головна мета заходу – це виявлення, розвиток та підтримка творчих здібностей дітей та підлітків з особливими потребами, створення умов для їх культурного та естетичного розвитку. Цього року фестиваль об’єднав 198 учасників віком від 6 до 21 року з 5 міст та 12 районів області, які продемонстрували свою майстерність. Вокальні виступи чергувалися на сцені з танцями та декламаторським мистецтвом. Бажання взяти участь у фестивалі виявили 9 учнів шкіл району. Учень Чапаєвської ЗОШ І-ІІІ ст. Марюха Святослав проявляє хист до декламаторського мистецтва, він розповів гумореску «Вигідна жінка» та отримав подарунок від організаторів фестивалю. Свою власну виставку організував Перепелиця Максим, учень Артемівської ЗОШ І-ІІІ ст., на якій представив свої роботи з квілінгу. Бабурін Владислав, учень Гряківської школи І-ІІІ ст., захоплюється різьбою по дереву, на виставку подав 3 свої роботи «Мексиканець», «Качалка» та «Дошка». Козлов Дмитро, учень Кочубеївської ЗОШ І-ІІІ ст., представив на виставку свою композицію «Синичка». Гарні малюнки на виставку подали учні Чапаєвської школи «Папуга» - Колодяжного Ігора та «В цирку» Кравченка Євгена. Чудовими виробами доповнили виставку декоративно-прикладного мистецтва учні Чутівської школи, Качала Дарина «Все на землі, все треба берегти: метелика, і воду, і оцю рослинку», Рябокінь Єгор «Буратіно», Шпеньков Владислав «На лісовій галявині», Щербак Наталія «Для моєї ляльки-модниці».  

У холі на столах учасники представили вироби з паперу, бісеру, вишиванки, малюнки, композиції з природного матеріалу. Цей фестиваль «Повір у себе» має таку назву не випадково, адже діти, які мають певні потреби, відчувають дискомфорт. Тому на цьому фестивалі всі учасники можуть показати себе через малюнок, танець чи пісню. Подібні фестивалі проводять двічі на рік.


Шаповаленко Ю.О.,завідуюча ПМК



                                                                           
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Останні | Переглядів: 853 | Додав: Освітянин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Державні закупівлі
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024