П`ятниця, 19.04.2024, 16:34
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти виконавчого комітету Чутівської селищної ради

Категорії розділу
Останні [138]
Інформація про останні події апарату відділу освіти
Службова інформація [16]
Архів [75]
ЗНО [0]
Новини про Зовнішнє Незалежне Оцінювання якості освіти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:28
Стартував Дев'ятий всеукраїнський конкурс "Вчитель-новатор"
На виконання програми «Партнерство в навчанні» компанія «Майкрософт Україна» за сприяння Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту проводить щорічний конкурс «Учитель – новатор». Метою цього конкурсу є опанування освітянами сучасних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій, і підтримка роботи педагогів у розробці та впровадженні мультимедійних програмних засобів навчання.

Конкурс спрямовано на підвищення якості навчання учнів за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), виявлення кращого досвіду створення інноваційних освітніх програмних продуктів на основі ресурсів Microsoft, розвиток ініціативи педагогів, студентів і науковців у розробці та вдосконаленні навчально-методичних матеріалів, мотивування педагогів до використання ІКТ в навчально-виховному процесі.

Учасниками конкурсу є вчителі загальноосвітніх навчальних закладів, викладачі та студенти вищих навчальних закладів, науковці.

Конкурс проводиться за такими номінаціями:

– Навчальний проект

– Виховний проект

– Позашкільний проект

– Навчальний контент

– Он-лайновий освітній ресурс

– Навчально-методичне забезпечення

Номінацію конкурсу конкурсант обирає самостійно. За рішенням журі конкурсна робота може оцінюватися в іншій номінації.

Для участі необхідно до 30.11.2012 року:

- Пройти он-лайн реєстрацію учасника конкурсу.

- Зареєструватись на сайті освітньої мережі Microsoft «Партнерство в навчанні», заповнити профіль учасника та завантажити конкурсну роботу, приєднатися до тематичної дискусії «Дев`ятий всеукраїнський конкурс «Вчитель – новатор».

Організатори конкурсу спільно з партнером конкурсу, компанією Panasonic, відзначать 10 переможців конкурсу, які отримають цінні призи. Найкраща робота конкурсу буде відзначена спеціальним Гран-прі від компанії «Майкрософт Україна» - участю у Всесвітньому форумі Microsoft «Партнерство в навчанні» та цінним подарунком від партнерів конкурсу.

Також буде відзначено 100 лауреатів конкурсу. Всі учасники, роботи яких були допущені до розгляду журі, отримають сертифікат учасника конкурсу.

Детальніше з Положенням про конкурс, умовами та зразками конкурсних робіт ви можете у тематичній дискусії на сайті освітньої мережі Microsoft «Партнерство в навчанні».

Категорія: Службова інформація | Переглядів: 929 | Додав: Освітянин | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Державні закупівлі
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024