П`ятниця, 19.04.2024, 09:06
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти виконавчого комітету Чутівської селищної ради

Категорії розділу
Останні [138]
Інформація про останні події апарату відділу освіти
Службова інформація [16]
Архів [75]
ЗНО [0]
Новини про Зовнішнє Незалежне Оцінювання якості освіти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


13:20
Вітаємо з Днем Знань!

Відділ освіти Чутівської районної державної адміністрації 
вітає мешканців Чутівщини зі святом 
Першого Дзвоника!
Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам – до своєї другої домівки – у школи та вузи.
Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця. Щиро дякуємо вам, дорогі наші вчителі, – ми завжди залишаємося вашими учнями!
Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам – ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Успіхів вам!

***
Привітання з Днем Знань!



Дорогі друзі!

Щиро вітаю вас із Днем знань і початком нового навчального року.

Перше вересня — завжди урочистий і хвилюючий момент для кожного із нас, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання та самостійного життя.

Цей день є особливим і, безперечно, визначальним для першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на поріг школи. Не менш важливим він також буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю, для випускників середніх спеціальних та вищих навчальних закладів, які втілюватимуть отримані знання в обраній професії.

Упевнений, зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості. Нехай дивовижний світ нових знань, незабутні хвилини спілкування з учителями та друзями стануть найяскравішими миттєвостями шкільного життя. Досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними та успішними.

Спасибі і вам, вельмишановні педагоги, за тепло ваших сердець, самовіддану копітку працю. Бо саме ви сприяєте формуванню нових особистостей, від яких залежить майбутнє нашої держави.

Бажаю усім міцного здоров’я, щастя та невичерпної наснаги.

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ

 

***

 

Дорогі учні, студенти, вчителі та викладачі!

Щиро вітаю Вас із Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів.

Це день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас.

З особливим теплом вітаю першокласників та першокурсників. У Вас починається нова, багатогранна сторінка життя. Використайте у повному обсязі всі можливості, які надає Вам статус учня та студента, – і в навчанні, і в громадському зростанні, і в загартуванні духу.

Низький уклін та слова подяки за щоденну напружену  працю вчителям та викладачам, які не лише щедро діляться своїми знаннями, вчать молодь користуватися ними, а і виховують справжніх патріотів своєї держави. 

Тільки освічена людина може здолати всі перешкоди, досягти глибини мудрості та висоти знань, набутих людською цивілізацією.

Саме Вам, дорогі учні та студенти, нарощувати потенціал України. Саме Ви формуєте еліту держави, якій належить вести незалежну, європейську Україну в майбутнє.

Успішного всім навчального року, міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії та творчих здобутків.

Прем’єр-міністр України
  Микола АЗАРОВ


Категорія: Архів | Переглядів: 869 | Додав: Освітянин | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Державні закупівлі
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024